Auto met Chauffeur

Pure Mobility selecteert voor u een chauffeur die niet alleen getraind is en een specialistische rijopleiding heeft genoten, maar die ook welbespraakt, sociaal en ontwikkeld is en zich prima in alle kringen weet te presenteren. Onze voertuigen zijn luxueus, (geen taxi’s), en standaard voorzien van (inter)nationale kranten, flesjes frisdrank en water, wat te snoepen en een eenvoudige lunch voor onderweg. Uw privacy is gegarandeerd door gordijntjes achterin en onze auto’s zijn voorzien van heldere leeslampjes, makkelijke schrijftafeltjes en free WiFi om comfortabel te kunnen werken.

Maar… een auto met chauffeur, is dat niet ongepast in deze tijd van crisis en van bezuinigingen?

De tijd dat de voorzitter van de RvB of de CEO vanzelfsprekend een auto met chauffeur ter beschikking had en het rijden met chauffeur een prestige kwestie was, ligt achter ons. In de ogen van “het publiek” is het gebruik van een auto met chauffeur geld verkwistend en wordt vaak gezien als hautain gedrag. Thans is echter de werkdruk en extreem hoge eisen die worden gesteld aan top bestuurders eerder toegenomen dan verminderd. De meeste van hen ondervinden dat er elke dag vele uren onrendabel zijn doordat men zich moet verplaatsen van de ene afspraak naar de andere. Natuurlijk kan men proberen deze “verloren” uren te gebruiken om te telefoneren, maar, door de huidige verkeersdrukte is het haast onmogelijk een geconcentreerd, “inhoudelijk” gesprek te voeren terwijl ook je uiterste concentratie wordt vereist in het verkeer. Ook de stress die vertragingen en files met zich meebrengen en de ergernissen om een parkeerplek te vinden, werken niet bevorderlijk in de voorbereiding op een volgende afspraak.

De oplossing is dus om een auto met professionele, opgeleide chauffeur in te huren op díe momenten dat dit werkelijk bijdraagt aan het nog beter functioneren van de bestuurder of CEO. Tijdens de uren die op kantoor worden doorgebracht of tijdens buitenlandse reizen worden de kosten van de chauffeur uiteraard niet doorbelast en over de auto die de chauffeur met zich meebrengt hoeft ook geen bijtelling te worden betaald. Een auto met chauffeur inhuren is daardoor veel voordeliger dan een chauffeur in vaste dienst te hebben en daarnaast een representatieve auto te moeten leasen.

Een heel ander aspect van het rijden met chauffeur is de veiligheid van de top man- of vrouw van uw bedrijf. De toegenomen risico’s door misdaad, zoals carjacking en ontvoeringen worden beheersbaar. De specialistische rijopleiding schenkt veel aandacht aan het herkennen en afwenden van eventueel gevaar voor hun ‘VIP’. Het is ongetwijfeld een prettige gedachte dat de belangrijkste persoon binnen uw bedrijf in handen is van een professional die niet alleen vele uren met hem of haar in een kleine ruimte doorbrengt maar ook waakt over alle bedrijfsgevoelige informatie en kostbare documenten die de CEO of voorzitter RvB met zich mee brengt.